5 Αγαπημένα χαρακτηριστικά της Virtru Data-Centric Security

Εάν είστε πελάτης της Virtru, είστε σε καλή παρέα. Περισσότεροι από 8.000 πελάτες παγκοσμίως εμπιστεύονται τη. Virtru για την προστασία και την κοινή χρήση ευαίσθητων δεδομένων. Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές εκεί.  Eξω για την ασφάλεια του email οπότε γιατί να επιλέξετε το Virtru.

Όταν καθόμαστε για μια συνέντευξη μελέτης περίπτωσης με έναν πελάτη. Kάνουμε πάντα την εξής ερώτηση. “Ποιος ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας που έκανε το. Virtru τη σωστή επιλογή για εσάς;” Η απάντηση είναι ουσιαστικά η ίδια, σχεδόν κάθε φορά.

“Το Virtru είναι τόσο εύκολο. Απλώς λειτουργεί

Μακριά, η ευκολία χρήσης κάνει τη διαφορά για τους πελάτες της Virtru. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουμε ότι δεν. θα πρέπει να είναι δύσκολο να κάνουμε το σωστό με τα δεδομένα. Η προστασία ευαίσθητων πληροφοριών θα πρέπει να είναι εύκολη. Kαι όχι μόνο για τον χρήστη του λογισμικού. Θα πρέπει να είναι εύκολο για τον παραλήπτη να έχει πρόσβαση. Oτις πληροφορίες που χρειάζεται. Θα πρέπει να είναι απλό για τον διαχειριστή να αναπτύξει. Kαι να υποστηρίξει. Θα πρέπει να είναι εύκολο να υιοθετηθεί σε κλίμακα. Η ευκολία χρήσης είναι το κορυφαίο πράγμα που ξεχωρίζει το Virtru.

Υπάρχουν όμως πολλά άλλα χαρακτηριστικά που αγαπούν επίσης οι πελάτες μας. Εδώ είναι πέντε κορυφαία πράγματα που αρέσουν στους πελάτες της Virtru σχετικά με τα προϊόντα μας.

5 λόγοι για να αγαπήσεις το Virtru

1. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα στον τρόπο που εργάζεστε.
Επειδή οι ενσωματώσεις προϊόντων Virtru Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS συνδέονται απρόσκοπτα με τις εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιείτε καθημερινά — εφαρμογές όπως το Gmail, το Google Drive, το Zendesk και το Microsoft Outlook — δεν χρειάζεται να προσθέτετε βήματα στη ροή εργασίας σας. Μπορείτε να παραμείνετε στις εφαρμογές στις οποίες εργάζεστε ήδη.

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

 

Ο Showkat Choudhury, CIO του Central State

University, το είπε καλά σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης : «Η τεχνολογία του Virtru έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να αλλάξετε τη συνήθεια ή την εργασία σας. Είναι ενσωματωμένο άψογα με την τρέχουσα Τι είναι το Reverse ATM; ροή εργασίας σας.” Τα πανεπιστήμια έχουν υψηλό ποσοστό διατήρησης καθηγητών και προσωπικού, με ορισμένους υπαλλήλους να παραμένουν στους ρόλους τους για περισσότερα από 20 χρόνια. «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνηθίζουν σε ένα είδος εργασίας», είπε ο Choudhury. «Ακούς πράγματα όπως: «Κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Λειτουργώ έτσι ». Με το Virtru, μπορούν να διατηρήσουν αυτές τις διαδικασίες. Αλλάζει λίγο, αλλά με έναν τρόπο που είναι πολύ εφικτό. ”

2. Είναι εύκολο στη χρήση: Χωρίς πύλες

Δεν υπάρχουν νέοι κωδικοί πρόσβασης.
Όταν σκέφτεστε την κρυπτογράφηση email, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό μπορεί να είναι… εμπόδια. Πολλά εργαλεία adb directory κρυπτογράφησης παλαιού τύπου βασίζονται σε πύλη ή απαιτούν πολύπλοκα βήματα για τους χρήστες. Όταν η εμπειρία της κρυπτογράφησης δεδομένων είναι πολύ απογοητευτική, οι χρήστες απλώς δεν θα τη χρησιμοποιήσουν — θα βρουν λύσεις ή θα στείλουν ευαίσθητες πληροφορίες σε ένα τυπικό email και ελπίζουν για το καλύτερο.

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Τα οφέλη μιας σταθερής βάσης SEO

Θέλετε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται υψηλότερα στις. E σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP); Εάν ναι, πρέπει. D να δημιουργήσετε μια σταθερή […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *