Γιατί να επιλέξετε το WhatsApp Marketing;

Γιατί να επιλέξετε το WhatsApp Marketing; Όλοι γνωρίζουν και αγαπούν το WhatsApp ως εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά θα το θεωρούσατε ποτέ πλατφόρμα μάρκετινγκ; Ναι, αυτό είναι σωστό, το WhatsApp έχει γίνει ένα από τα πιο ενοχλητικά κανάλια στη σφαίρα του μάρκετινγκ.

Το μεγαλύτερο ενεργό κοινό

Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί όταν το συγκρίνετε με το μάρκετινγκ μηνυμάτων κειμένου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το WhatsApp έχει μια βάση χρηστών 2,78 δισεκατομμυρίων ενεργών μηνιαίων μοναδικών χρηστών. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται εντυπωσιακό σε σύγκριση με τους 4,48 δισεκατομμύρια χρήστες του email , αλλά το email υπάρχει εδώ και σχεδόν 5 δεκαετίες όπου το WhatsApp εισήχθη μόλις πριν από 13 χρόνια.

Το WhatsApp, από την άλλη, είναι μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα από το email. Δεδομένου ότι είναι τόσο νέος ως κανάλι μάρκετινγκ, δεν υπάρχει ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή ανεπιθύμητη επικοινωνία, ακόμα κι αν υπάρχει οδυνηρά εύκολος αποκλεισμός του στο WhatsApp. Το ανοιχτό ποσοστό για καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι 21% κατά μέσο όρο, ενώ το WhatsApp έχει ένα επιβλητικό ποσοστό ανοικτού 98%.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το

WhatsApp είναι ιδανικό για διαφημιστικά μηνύματα ή ειδοποιήσεις push, επειδή μπορείτε να βασιστείτε στους χρήστες ότι θα ανοίξουν και θα δουν το μήνυμα το 98% του χρόνου.

Το WhatsApp, από την άλλη πλευρά, είναι δωρεάν σε κάποιο.  Λίστες φαξ βαθμό και ακόμη και όταν πρέπει να πληρώσετε την ίδια ελάχιστη χρέωση ανά μήνυμα, ανεξάρτητα.  Aπό την τοποθεσία του παραλήπτη. Οι πολυεθνικές εταιρείες μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν.  Aπό κάτι τέτοιο και βοηθά επίσης το γεγονός ότι το.  WhatsApp είναι ένα πολύ πιο ελκυστικό κανάλι μάρκετινγκ σε σύγκριση με τα SMS.

Λίστες φαξ

Ενσωμάτωση CRM με το WhatsApp

Το θέμα με το μάρκετινγκ WhatsApp είναι ότι αυτές οι.  Sportübertragungen und Fan-Engagement für ein unterhaltsames Erlebnis  ανταλλαγές εξακολουθούν να.  Aισθάνονται σαν μια αλληλεπίδραση ένας προς έναν από την οπτική γωνία του πελάτη, επειδή αυτό είναι το.  WhatsApp, μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για γρήγορη επικοινωνία ένας προς έναν.

Φαίνεται σαν ένας προς έναν, αλλά στην.  Rραγματικότητα τα adb directory επιχειρηματικά API του WhatsApp επιτρέπουν στους οργανισμούς να συνδέσουν το υπάρχον CRM τους με το WhatsApp, έτσι ώστε τα δύο να μπορούν να συνεργάζονται άψογα και να διαχειρίζονται ταυτόχρονα μεγάλο αριθμό συνομιλιών πελατών. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να εκτελέσουν μαζικές καμπάνιες μάρκετινγκ WhatsApp απευθείας από το CRM τους με αυτόν τον τρόπο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *