Γιατί πρέπει να δώσουμε ένα για το Secure Cloud Computing

Δεν είναι μυστικό ότι οι παραδοσιακές περίμετροι για την. Aσφάλεια και την αποθήκευση δεδομένων εξατμίζονται σιγά-σιγά στο ασύλληπτο σύννεφο. Σύμφωνα με την Cybersecurity Ventures, ο κόσμος. θα αποθηκεύει περίπου 200 zettabytes δεδομένων. Oτο cloud μέχρι το έτος 2025 – ή περίπου το 50% των παγκόσμιων δεδομένων μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Τι είναι το Cloud Computing;

Προτού καταλάβουμε γιατί είναι σημαντικό το cloud computing με ενισχυμένο απόρρητο. Rρέπει πρώτα να καταλάβουμε τι είναι. Το cloud computing αναφέρεται στην παροχή υπολογιστικών. Uπηρεσιών όπως αποθήκευση, επεξεργαστική ισχύ και εφαρμογές λογισμικού μέσω του Διαδικτύου.

Αντί να χρησιμοποιούν φυσικό υλικό

Qπως ένας προσωπικός υπολογιστής, άτομα και οργανισμοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε. Aυτές τις υπηρεσίες από απομακρυσμένους διακομιστές Λίστα αριθμών Whatsapp που διατηρούνται από παρόχους υπηρεσιών cloud. Το cloud computing αναλύεται σε πληροφορίες, εφαρμογές. Kαι βοηθητικά υπολογιστικά προγράμματα και παίρνει μορφή σε IaaS , PaaS και SaaS .

 

Λίστα αριθμών Whatsapp

Σκεφτείτε το σαν να νοικιάσετε ένα

Aυτοκίνητο αντί να αγοράσετε ένα. Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο, έχετε πρόσβαση σε αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρησή του ή την πληρωμή για τη συντήρησή του. Με τον ίδιο τρόπο, το cloud computing σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε υπολογιστικούς πόρους χωρίς να χρειάζεται Γιατί να επιλέξετε το WhatsApp Marketing; να κατέχετε μόνοι σας το υλικό ή το λογισμικό. Ορισμένα παραδείγματα υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική αποθήκευση αρχείων, τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό όπως τα Έγγραφα Google και το Microsoft Office 365.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες

Yπορείτε να εργάζεστε στα έγγραφα και τα αρχεία σας από οπουδήποτε, αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, χωρίς να ανησυχείτε μήπως χάσετε τα δεδομένα σας ή δεσμευτείτε σε μια συγκεκριμένη συσκευή.

Το PECC αντιμετωπίζει αυτές τις ανησυχίες

Eφαρμόζοντας διάφορες τεχνικές και πρωτόκολλα για την προστασία του απορρήτου και του απορρήτου των δεδομένων των χρηστών. Αυτές οι τεχνικές περιλαμβάνουν μηχανισμούς κρυπτογράφησης, ανωνυμοποίησης και ελέγχου πρόσβασης, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και ότι παραμένουν ασφαλή ακόμη και αν είναι αποθηκευμένα σε διακομιστή τρίτου μέρους.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία

PECC για να αποθηκεύσετε τις προσωπικές adb directory σας φωτογραφίες, οι φωτογραφίες θα κρυπτογραφηθούν πριν αποθηκευτούν στον διακομιστή cloud. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν κάποιος αποκτούσε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον διακομιστή, δεν θα μπορούσε να δει ή να αποκτήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας χωρίς το κλειδί κρυπτογράφησης. Συνολικά, το PECC παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο των δεδομένων τους και συμβάλλει στην προστασία του απορρήτου και του απορρήτου τους όταν χρησιμοποιούν υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *