16 suurepärast (ja mitte nii suurepärast) tänulehe näidet, millest õppida

Kõige hullem tunne on siis, kui arvate, et Spetsiaalne juht teie töö on lõppenud, kuid tegelikult on see alles alanud. Veetsite kogu selle aja e-kirja ettevalmistamisele või reklaami koostamisele, et teada saada, jah, see töötab hästi, kuid midagi on puudu…

Ärge laske sellel juhtuda oma tänulehtedega! Puuduvate elementidega tänuleht võib põgusa kliendi ja püsikliendi vahel vahet teha.

Selles postituses jagame 16 tänulehe näidet, mis just seda tõestavad. Lõbutseme, kui anname igaühele kvaliteediskoori vahemikus 1–20 nelja põhiteguri alusel.

  1. Selgus
  2. Järgmised sammud
  3. Loovus
  4. Tunnustamise tase

Meie kriteeriumid nende tänulehe näidete jaoks

Enne üksikasjadesse laskumist on siin ära toodud tänamise lehe parimad tavad, mida hindamisel kasutasime.

Hoidke see lühike ja magus

Kui rääkida tänulehtedest, siis mida sisutihedam, seda parem. Mõni lause peaks asja ära ajama. Kui teil on edastamiseks rohkem teavet, peaks teil olema peale tänulehe paigas ka järelmeetmete meetod.

Samuti peaks lehel olema silmapaistev pealkiri, mis kinnitab selgelt, et kasutaja on toimingu edukalt lõpetanud.

Spetsiaalne juht

Olge järgmiste sammudega selge ja sihikindel

Kui kasutajad jõuavad teie tänulehele, ei taha te, et nad mõtleksid: „Mis nüüd?” Kui toimingu lõpuleviimiseks tuleb võtta täiendavaid samme, tehke need selgeks.

Ja kuigi nad on toimingu juba lõpetanud, on nüüd aeg neid seotuna hoida. Lisage teine ​​üleskutse tegevusele, näiteks:

  • Jaga sotsiaalvõrgustikus
  • Liituge soovitusprogrammiga
  • Taotlege allahindlust
  • Jäta arvustus
  • Laadige alla juhend või juhtumiuuring
  • Broneeri demo või konsulteeri

Need on suurepärased võimalused lükata oma kliente kanalis veelgi allapoole . Ükskõik, kumma valite, tehke need järgmised sammud selgeks, et saaksite konversioonide tõuke ja avada uksed edasiseks suhtluseks.

Näiteks meie sisu allalaadimise tänulehtedel on selge roheline nupp juhendi hankimiseks ja seejärel selge järgmine samm meie tasuta Google Ads Graderi tööriista proovimiseks.

Vähem on rohkem…

Pole midagi hullemat kui hõivatud tänuleht. Kui lisate liiga palju visuaale, tähelepanulaiendeid järgmisteks sammudeks või üleskutseid tegevusele, tekib teil silmavalu, mis ajab vaatajad lihtsalt segadusse. Tegelikult võib mitu pakkumist vähendada sihtlehe konversioonide arvu kuni 266%. Nii et ärge unustage oma tänulehe eesmärki. Käsitlege seda kui sihtlehte ja Jak zpeněžit blog – Work Case in England katsetage erinevaid variante, kuni saate teada, mis tegelikult töötab.

…kuid hoidke see pilkupüüdvana

Kuigi te ei taha oma vaatajaid segadusse ajada, soovite siiski nende tähelepanu köita. Kuid sihtlehtede puhul on teil mulje avaldamiseks aega vaid umbes kaheksa sekundit ja tänulehtede puhul võib see arv olla veelgi väiksem. Lisaks loevad inimesed 80% tõenäolisemalt sisu, kui see on kombineeritud julge ja tähelepanu köitva kujutisega. Seega veenduge, et teil oleks vähemalt üks pilkupüüdev element, mis tõmbab tähelepanu.

See tänuleht kasutab ahvatlevaid kujutisi ja selget valget nuppu, et juhtida teie pilk soovitud toimingule.

…ja kaubamärgiga

Nii nagu sihtleht peaks olema kooskõlas sellele eelneva reklaamiga, peaks teie tänuleht olema kooskõlas sellele eelneva sihtlehega. Brändi järjepidevuse säilitamiseks veenduge, et tänulehe koopia ja visuaalid sobiksid teie stiilijuhistega. See tähendab samalaadsete värvide, logode, samuti hääle- ja tekstistiilide lisamist oma veebisaidile või muudele ettevõtte materjalidele.

Tegelikult ütle aitäh

Kuigi on suurepärane saada oma tänulehelt boonustegevust, ärge unustage selle taga olevat mõtet: tänada oma kliente! 91% tarbijatest ütleb, et nad teevad suurema tõenäosusega äri ettevõtetega, kes hindavad oma kliente. Üks lihtsamaid viise, kuidas teie ettevõte seda teeb, on lihtsalt tänada.

…ja isikupärastage seda!

Isikupärastatud CTA-d teisendavad 202% paremini kui tavalised CTA-d. See tähendab, et paremate tulemuste saamiseks peaksite oma tänulehe pakkumised segmenteerima, et need vastaksid teie erinevatele yeezys shoes vaatajaskondadele . Samuti võite kasutada automatiseerimist, et leht sisaldaks vormis esitatud eesnime.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *