Wanneer Je De Ervaring Van Een Persoon

 

 En Een Automaat Vergelijkt, Is De Uitdaging Het Omgaan Met Nuance, Emotie En Dubbelzinnigheid… Als Het Gaat Om Het Begrijpen Van De Kwaliteit Van Een Gesprek, Is Het Net Zo Waardevol Om Deze Nuances Te. Begrijpen Als De. Woorden Zelf. Denk Aan De Natuurlijke Pauze Tussen Vragen En Antwoorden; Als Je Naar Alexa Of Siri Kijkt, Is Het Interessant. Om Te Zien Waar .De Technologie Naartoe Gaat, Maar. Nuances. En Natuurlijke Pauzes Zijn Zo Subtiel En Specifiek. Voor Mensen Dat Technologie Niet Precies Kan Worden Gerepliceerd.

 

 Die Pauze, Die Aarzeling En De Manier

Waarop De Vraag Wordt Gesteld, Creëert Koop bulk-sms-service Een Relatie En Het Kan Magisch Zijn. Tijdigheid Van Het Gesprek Als. Ik De Winkel Bel En De. Vertegenwoordiger Beantwoordt Mijn Oproep, Zal De Vertegenwoordiger Mij Begroeten, Antwoorden Met De Reden .Van Mijn Oproep En De Vertegenwoordiger Zal Mijn Vraag Beantwoorden Of Ik Zal Direct Op De. Juiste Afdeling Zijn Om Mijn Verzoek Te Verwerken . Het Is. Een Proces Van Twee Tot Drie Stappen.

Koop bulk-sms-service

 Aan De Andere Kant, Als Ik Het

Bedrijf Bel En Via De Machine Om Kako pokrenuti profitabilan posao čišćenja? Hulp  Vraag, Zal Ik Onmiddellijk Het Doel Van Mijn Oproep Vermelden, Naar Een Lijst Met Geautomatiseerde Opties Luisteren, Nummers Toewijzen Die Mijn Vraag Wel Of Niet Beantwoorden, En De Optie Selecteren Beste Optie. De Machine Zal Mij Dan Verschillende Opties Voorlezen, Waaronder De Mogelijkheid Om Om Antwoord Te Vragen. Als Ik Op Dit Moment Niet De Informatie Heb Ontvangen Waarnaar Ik Op Zoek Ben, Kan Ik Prima Op Mijn Beurt Wachten Om Met Een Vertegenwoordiger Te Spreken.

 

 Als Ik Contact Heb Met Een

Vertegenwoordiger, Kan Deze Mijn Vraag outlet ugg Beantwoorden Of Mijn Oproep Doorverbinden Naar Een Andere Afdeling Met Een Andere Lijn… En Het Proces Gaat Door. Wanneer Je De Ervaring Van Een Persoon En Een Machine Vergelijkt, Is De Uitdaging Om Om Te Gaan Met De Nuances, Gevoelens En Dubbelzinnigheden Die De Directe Eisen Van De Klant Omringen En Die De Machine Niet Kan Verwerken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *