Proč bychom měli dělat branding v naší online marketingové strategii?

Když čelíme nové online marketingové strategii, první věc, kterou musíme po stanovení cílů udělat, je vědět, jak jich dosáhneme. Kromě rozhodování, zda budeme dělat SEM, SEO , strategii sociálních médií, videa atd., budeme muset vědět, jak chceme, aby nás lidé našli . Není to totéž, co chceme, aby nás lidé brali jako „levné zástrčky“ než jako „luminox3000“. Ten druhý by dělal branding, protože bychom o sobě dali vědět jménem značky a v tomto článku .  S vámi budu mluvit o tom, kdy a proč bychom měli dělat branding v naší online marketingové strategii .

Kdy bychom měli dělat branding?

Začněme tím, kdy vědět, kdy dělat branding . První věc, kterou musíte udělat, je vědět, v jakém odvětví se pohybujeme a jak lidé vyhledávají produkty v tomto odvětví .

Pokračujeme-li v příkladu zástrček, není příliš obvyklé, aby lidé při nákupu hledali zástrčku konkrétní značky. Normálně lidé hledají „ekonomickou zástrčku“, „americkou zástrčku“, „solární zástrčku“ atd. V tomto případě by branding při online marketingu neměl mít nadměrnou váhu v rámci našeho rozpočtu. Dalo by se to udělat, samozřejmě, zvláště pokud pracujeme B2B a potřebujeme, aby nás ostatní značky znaly, ale  váha naší online marketingové strategie by se měla zaměřit na tato klíčová slova.

Nyní, pokud máme jiný typ podnikání

Jako je kadeřnictví, v tomto případě bychom měli zaměřit naši online marketingovou kampaň na branding. Potřebujeme, aby lidé znali naši značku, aby nám při ostříhání důvěřovali . Protože lidé nehledají „kadeřnictví, kde stříhají vlasy“ nebo „kadeřnictví, kde dávají melír“, dělají to všechny kadeřnictví. Opět to neznamená, že musíme dělat pouze branding, protože bychom . Se mohli umístit také jako „levný kadeřník“, „kadeřník v Madridu“ nebo „vysoko stojící kadeřník“, ale s menším nebo podobným významem jako branding.

Kdy mám dělat branding v AdWords?

Další otázka úzce související s brandingem webu je při tvorbě Adwords. O tom, jak je či není důležité kupovat naši značku v Adwords, bylo napsáno mnoho, zvláště když jsme již na první pozici na Googlu. Společnosti jako Verbling jsou na tom velmi dobře a Booking.

 

Pokud to rozpočet dovolí, doporučuji udělat AdWords s naší značkou pro následující:

Je prokázáno, že pravděpodobnost vstupu uživatele na váš web se zvyšuje, když je na první placené pozici a na první organické pozici. Pokud je pouze v organickém vyhledávání, může více kliknutí přejít na jiné výsledky. Nesmíme zapomínat, že uživatel, který hledá vaši značku, hledá váš web, a proto se CTR zvýší, protože mu nabídnete to, co chtějí a hned na .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *