Rotujen varallisuuskuilun kurominen rekisteröidyllä oppisopimuskoulutuksella

kisteröity oppisopimuskoulutus on yksi monista työkaluista, joita voimme käyttää ratkaisemaan hätkähdyttävät erot valkoisten ja ei-valkoisten perheiden vaurauden välillä Yhdysvalloissa. Vaihtoehtona kalliille korkeakoulututkintovaatimuksille Two Octobersin oppisopimuskoulutus tarjoaa tien tuottavalle ja kasvavalle urapolulle, digitaaliseen markkinointiin. Meitä motivoi usko, että liiketoiminnalla on oma roolinsa yhteiskunnan parantamisessa, mutta oppisopimuskoulutuksella on monia käytännön etuja työvoiman kehittämisen haasteissa oleville yrityksille.

Digitaalinen markkinointiohjelmamme on alallamme melko ainutlaatuinen, mutta rekisteröity

oppisopimus ansaitsee enemmän huomiota kaikilla ammattitoimialoilla. Kun toisen asteen koulutusjärjestelmät päivittävät opetussuunnitelmia vastaamaan digitaalisen. Tulevaisuuden tarpeita, ja korkeakoulut ovat yhä opiskelijoiden ulottumattomissa eivätkä aina tarjoa riittävää työllistymistä edeltävää koulutusta, joten oppisopimuskoulutus tarjoaa työnantajille työvoiman kehittämisvaihtoehdon, jolla on kaksi etua: yhteiskunnallinen eriarvoisuus.

Rotujen varallisuusero Yhdysvalloissa
“Rotujen varallisuusero Yhdysvalloissa on huikea. Kun mediaanivalkoisella perheellä oli noin 184 000 dollaria perheen varallisuutta Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti vuonna 2019, mustan perheen mediaanivarallisuus oli vain 23 000 dollaria ja Latinalaisen perheen mediaani vain 38 000 dollaria. Tämä epätasa-arvo johtuu monista tekijöistä, kuten syrjivästä hallituksen politiikasta, sukupolvien varallisuuden siirroista ja rotujen palkkaerosta, jota ruokkii suurelta osin ammatillinen erottelu.”

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Rotujen edustus ammattimaisissa ammateissa  talouspolitiikan instituutti

Ammattierottelu on olemassa, kun eri rotuja edustavat ihmiset ovat epätasaisesti edustettuina erilaisissa töissä. Yhdysvalloissa suhteettoman korkeapalkkaiset työpaikat täytetään valkoisilla miehillä (ja vähemmässä määrin valkoisilla naisilla), kun taas vähiten palkatut työpaikat ovat useammin värikkäitä ja naisia. ( Occupational Segregation in America , Center for American Progress )

On olemassa merkittävä mahdollisuus parantaa ammatillista eriytymistä ammateissa ja korjata tuloeroja matkan varrella. Bureau of Labor Statistics määrittelee ammatit käsittävät ammatilliset, tieteelliset ja tekniset palvelut sekä yritysten johtamisen.

”Ammattilaiset saavat keskimäärin 44 % enemmän palkkaa kuin työntekijöiden mediaanipalkka kaikissa ammateissa. Mustalaisten ja latinalaisten työntekijöiden aliedustus ammattimaisissa ammateissa on siksi tärkeä tekijä rotujen palkkaeroissa.”
Rotujen edustus ammattimaisissa ammateissa , talouspolitiikan instituutti

Värilliset ihmiset ovat Flytterengøring I Norrland AB Med Moderne Rengøring aliedustettuina ammatillisissa ammateissa, ja uskomme, että yritysten on työskenneltävä kovemmin luodakseen väyliä värillisten ihmisten työllistymiseen alb directory ammattityöhön.

Työllisyys markkinoinnissa ja mainonnassa
Ammatillisen uran yhtenä linssinä tarkastelemme osaamistamme, markkinointia ja mainontaa. Mutta monilla ammattiurilla on samanlaisia ​​piirteitä.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *