Isplata, dodir klase koji vaš brend čini vječnim

splata je temeljni element u komunikaciji marke, tvrtke ili organizacije s ciljnom publikom.

Često se brka s naslovom , tvrdnjom ili sloganom . Ali bolje je razjasniti njegovu zadaću kada govorimo o reklamnim kampanjama i komunikacijama brenda.

Konkretno, isplata služi za trajno definiranje značenja marke . U biti, stvaranje efektivne isplativosti znači graditi budućnost brenda ili tvrtke jer bi je ona trebala pratiti tijekom cijelog njenog postojanja.

Koja je isplata?

Izraz isplata (ili isplata ) označava kratku frazu pozicioniranu ispod logotipa tvrtke.

Isplata objavljuje identitet robne marke tako da je prepoznatljiva i prepoznatljiva u svim okolnostima.

Uloga isplate je sažeti vrijednosti tvrtke i prenijeti obećanje javnosti . Ova prodorna fraza čini brend atraktivnim, zanimljivim i prepoznatljivim.

Može sadržavati reklamne kampanje svih vrsta, up B2B popis e -pošte ravo zato što istinski odražava vrijednosti identiteta tvrtke i, poput igle kompasa, vodi komunikaciju brenda kroz vrijeme.Isplata najpoznatijeg brenda dijamanata na svijetu.

B2B popis e -pošte

Isplata sadrži identitet marke , TKO ste i ŠTO radite.

Sadrži jedinstveni prodajni prij hoe kinne jo jo e-commerceferkeap ferheegje edlog (USP), tu nepogrešivu karakteristiku koja sama tjera korisnika da odabere vaš proizvod ili uslugu.

Zbog toga je pisanje isplate ili zahtjeva, zajedno s imenovanjem i naslovom, jedan od najsloženijih pothvata za copywritera.

Biti u mogućnosti sadržavati na malom prostoru (i nekoliko riječi) principe, vrline i emocije koje brend budi je težak zadatak.

Prijevod isplate na talijanski, praktički nemoguće!

Riječ isplata ne nalazi točno podudaranje u talija deb directory nskom rječniku.

Pay-off, preveden s engleskog kao “nagrada”, “rezultat” ili “završetak”, uglavnom označava kratki izraz koji objašnjava logo brenda kao završni oblik komunikacije.

Razlika između isplate i zahtjeva, naslov, slogan, slogan

Drama koja dolazi s isplatom je u tome što ga vrlo često zbunjuju čak i profesionalci.

Mnogi ne uočavaju razliku s drugim elementima koji karakteriziraju oglasnu stranicu ili marketinšku kampanju.

Možemo reći da je prijevod payoff ” završna rečenica “. Puno mikro-copywriting rada koji prati logotipe i robne marke u svakoj prilici.

Appleova poznata isplata.

Tvrdnja ( koja se naziva i naslov ili slogan) odnosi se na jednu kampanju.

Dok je dobit trajno povezana s logotipom i prati ga praktički gdje god je prikazan, tvrdnja se mijenja svaki put kada se osmisli i objavi određena reklamna kampanja.

  • Isplata je u potpunosti posvećena marki
  • Tvrdnja je usmjerena na jednu kampanju

A slogan marke? Koja je razlika s isplatom?

Slogan (ili završni red) sinonim je za isplatu. U oba slučaja ideja je stvoriti frazu ili koncept koji na kraju pojašnjava marku.

Što se podrazumijeva pod sloganom?

Slogan je “najpopularniji” način definiranja fraze koja je u isto vrijeme pojmovno gusta, a jezgrovita, dopadljiva i sugestivna, kojoj je cilj ostati utisnut u svijesti slušatelja (ili čitatelja). Upotrebu slogana nalazimo kako u oglašavanju i marketingu tako iu politici i retorici općenito.

Stoga kada govorimo o sloganima u oglašavanju, vrlo često mislimo na ono što je tehnički tvrdnja. Ali znajte da ako čujete oglašivača da kaže “slogan”, to je sigurno neka matuša ili boomer .

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *