DMV Hacks: Συμβουλές και κόλπα για να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο DMV

DMV Hacks: Συμβουλές και κόλπα  Όλοι φοβούνται τη μέρα που θα πρέπει να επισκεφτούν το DMV για να ανανεώσουν την άδεια τους ή αν έχεις μόλις κλείσει τα 16 μπαίνεις με αισιοδοξία και φεύγεις αρκετές ώρες αργότερα με όλη τη χαρά να έχει φύγει από την ύπαρξή σου. Μετά από τόσα χρόνια βασανιστικής δημόσιας υπηρεσίας, το DMV δεν έχει εξελιχθεί καθόλου; Είναι τελικά η εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής προόδου DMV Hacks: Συμβουλές και κόλπα .

Λοιπόν, είμαι εδώ για να σας πω ότι έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που επισκεφτήκατε το τοπικό σας DMV. Οι κυβερνήσεις έχουν επενδύσει πολλά στην παροχή δημόσιων υπηρεσιών και το DMV δεν αποτελεί εξαίρεση. Με την εισαγωγή οικονομικά αποδοτικών λύσεων εμπειρίας πελάτη, οι περισσότερες βιομηχανίες έχουν ευθυγραμμίσει εκ νέου τις στρατηγικές παροχής υπηρεσιών για να ενσωματώσουν αυτά τα νέα ψηφιακά κανάλια για μια βελτιωμένη εμπειρία πελάτη.

dmv που επεκτείνει τις διαδικτυακές υπηρεσίες

Ας δούμε μια βασική λίστα με πράγματα που πρέπει να προσέξετε για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας στο DMV μια εμπειρία χωρίς πόνο.

Online ραντεβού
Τα διαδικτυακά ραντεβού είναι ένα από τα καλύτερα DMV hacks για τα οποία κανείς δεν μιλάει επειδή είναι ακόμα μια σχετικά νέα προσφορά και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη όλα τα DMV ως επιλογή. Επομένως, πρώτα θα πρέπει να αναζητήσετε εάν το DMV σας έχει αυτήν την επιλογή. Αν ναι, είσαι τυχερός.

Τα διαδικτυακά ραντεβού βασικά

σας δίνουν την επιλογή να κάνετε κράτηση διαθέσιμων. Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου  θέσεων για ραντεβού εκ των προτέρων από την άνεση. Tου σπιτιού σας μέσω του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ώρα για.  Eσάς χωρίς να ανησυχείτε εάν η υποδοχή θα είναι ανοιχτή ή όχι.

Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει τον πολύτιμο χρόνο σας.  Rου μπορεί να ξοδέψατε στην επίσκεψη στο DMV για να κλείσετε ένα ραντεβού και επιπλέον χρόνο αναμονής.  Yια το εν λόγω ραντεβού.

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Ουρά εικονικά

Όχι μόνο τα DMV, αλλά τα περισσότερα κρατικά ιδρύματα.  MarketMuse vs. Am Morgen  που διαθέτουν στοιχείο εξυπηρέτησης πελατών έχουν ενσωματώσει ένα.  Nλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ουράς στις ροές εργασίας τους για να βοηθήσουν τους πελάτες στη σειρά και να.  Bελτιώσουν τη adb directory  ροή της κίνησης μέσω του υποκαταστήματος. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα DMV καθώς βλέπουν τεράστια κίνηση στα πόδια σχεδόν ανά πάσα στιγμή.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *