8 artikelen die u naar een geweldige website leiden

Webdesigntrends 2020

Het uiterlijk is belangrijk. Maar C-niveau uitvoerende lijst  hoe kies je de juiste? Minimalistisch, kleurrijk geïllustreerd, met of zonder foto’s? We presenteren u de belangrijkste trends van het huidige webdesign , waardoor u in het beeld van cobydup komt te staan.

WordPress. De beste sjablonen voor freelancers

Natuurlijk kun je Googlen, maar als er tientallen verschillende sjablonen naar je toe worden gegooid, is het moeilijk om een ​​beslissing te nemen. We hebben het aanbod voor u onderzocht, veel sjablonen getest en de meest aantrekkelijke geselecteerd . Tegelijkertijd leert u hoe moeilijk het is om elke sjabloon onder de knie te krijgen.

C-niveau uitvoerende lijst

De 13 handigste WordPress-plug-ins

Er zijn talloze how google and its search works plug-ins die u in WordPress kunt gebruiken. Wij helpen u alleen die te kiezen die u echt nodig heeft voor uw eigen website. Betere beveiliging, SEO, verkeersmeting, formulieren en andere goodies.

Wat is webhosting en hoe kies je het?

Een domein is de basis van een website, maar zonder hosting draait uw site niet. We laten u kennismaken met de basis , leggen de basisbegrippen uit en ook de criteria op basis waarvan u gemakkelijker kunt kiezen.

Copywriting voor het web: hoe overtuig je met tekst?

We laten u zien hoe u uw sitebezoekers de belangrijkste zaken kunt vertellen, zonder ze te overweldigen met informatie. We bieden voorbeelden waarmee u leert hoe u teksten schrijft die professioneel indruk op u maken en tegelijkertijd boeiend zijn.

Maak een einde aan saaie productbeschrijvingen

Wij hebben negen  eg lists praktische tips samengesteld waarmee u vanuit het perspectief van de klant naar uw goederen kunt kijken. Ook hebben wij aanbevelingen voor u over hoe u beschrijvingen kunt formuleren voor een betere vindbaarheid op internet.

Hoe u een contactpagina opbouwt

Uw contactpagina mag niet de Assepoester van uw website zijn. Het hangt ervan af of mensen naar u toe komen en uw klant worden. Onze aanbevelingen zullen het voor u gemakkelijker maken om een ​​effectieve contactpagina op te bouwen .

Hoe schrijf je een Over ons-pagina?

We praten niet allemaal graag over onszelf. Wanneer u uw eigen website maakt, moet u weten dat mensen het meest geïnteresseerd zijn in interessante feiten en weetjes over ons. Bovendien zorgt een onderscheidende Over-pagina ervoor dat websitebezoekers een relatie met u kunnen opbouwen.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *