Ontwikkel uw bedrijf – wij weten hoe en waar

Freelance bedrijf

Steeds meer 2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd  freelancers roemen de professionaliseringsslag die zij hebben ervaren dankzij de opleiding Freelance Business van Robert Vlach .

Als je niet van lezingen en saaie presentaties houdt, probeer dan het hele dagconsult van Lesa pán , dat plaatsvindt tijdens een wandeling met doorgewinterde freelancer Pavel Ovesný .

Marketing, prijsstelling

Consultant Magdalena Čevelová leert u hoe u uw prijzen en marketing correct kunt instellen , zodat uw bedrijf u echt kan ondersteunen. We vroegen haar in ons interview naar reclamevrije marketing en andere trucs .

 

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

Persoonlijk merk

Hoe zorg je ervoor how to do marketing with facebook, the complete guide  dat jouw website, communicatie en werk jouw handschrift laten zien? De cursus Personal Brand Building helpt je daarbij . Ervaren docenten van EKS garanderen de kwaliteit .

Sociale netwerken, inhoud

Wie is er niet op de netwerken alsof hij dat niet is. Eliška Vyhnánková laat u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter u omzet opleveren.

Het maken van een website/blog

Twijfel je of je de geheimen  eg lists van het maken van een website kunt doorgronden? Probeer de cursus Ik maak een website . Als u de smaak te pakken krijgt voor webdesign, leert Czechitas u ook PHP en nog veel meer.

Tekstschrijven

U kunt beproefde kopieertrucs leren in het comfort van uw huis. Probeer de online cursus Schrijf een geweldige website van ervaren copywriter Michaela Mužíková .

Creatief schrijven

Je kunt je woordenschat uitbreiden en je creatieve cellen aanwakkeren tijdens de populaire cursussen creatief schrijven onder leiding van René Nekuda .

Fotografie

U leert hoe u uw producten, culinaire creaties en nog veel meer op de juiste manier kunt presenteren tijdens workshops georganiseerd door fotoŠkoda , een studio en winkel voor fotobenodigdheden.

Grafische kunsten

Linda Martišková laat je kennismaken met de basisprincipes van graphics tijdens het webinar Basics of graphics voor niet-grafische mensen , dat individueel en via Skype plaatsvindt.

Videocreatie

Video-inhoud wordt steeds populairder, maar het is niet eenvoudig om deze professioneel op te nemen. Bekijk professionele trucs tijdens de cursus Hoe u een video van een videoreporter rechtstreeks vanuit ČTK kunt opnemen en publiceren .

Ontwerp

Met de e-mailcursus Hack Design maak je kennis met het ambacht van design . Hoewel het in het Engels is, is het volledig gratis. Elke week ontvang je een les met materiaal over één onderwerp (typografie, webdesign, UX-design, prototyping, gebruikerstesten…).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *