Met De Kracht Van Kunstmatige

 Intelligentie Zal Een Customer Success Representative U Helpen Mijn Verzoek Zo Goed Mogelijk Te Beantwoorden. Maar In Tegenstelling Tot Machines Zullen Ze Verbaal Reageren En Mij Naar Het Antwoord Leiden Door Mijn Toon. Te Herkennen: Hopelijk Binnen Niet Meer Dan Twee Of Drie Minuten. Digitale Audittrail Voor Naleving .Van Regelgeving En Gegevensprivacy Nu Steeds Meer Teams Op Afstand Werken, Biedt Een Centrale Bron Voor. Geautomatiseerde Gespreksregistratie Een Essentieel Niveau Van Gegevensbescherming Voor Organisaties.

 

 Met De Traditionele Herstructurering

Van Het Personeelsbestand ..Is Het Nu Tijd Database met e-mailadressen van functie Voor Contactcentermanagers. En Executive Teams Om De Volgende Stappen Te Zetten. Ze Moeten De Spraakopname Automatiseren. Om De Zichtbaarheid En Het .Auditproces Te Optimaliseren, Terwijl Ze Ervoor Zorgen Dat De End-to-end Spraakopname. In Overeenstemming Blijft Met De Amerikaanse Staats- En Wilde. Regelgeving. Of U Nu. Een Gezondheidszorg-, Verzekerings- Of Financiële Dienstverlener Bent, De Taal Die U Gebruikt Wanneer U Met Klanten Praat, Is Branchespecifiek.

Database met e-mailadressen van functie

 S Ai-telefonieoplossingen Zijn Vooral

Geschikt Voor Dit Soort Streng Gereguleerde Profesionalna usluga čišćenja tepiha u New Yorku Industrieën. De Auto Action-functionaliteit Zorgt Ervoor Dat Gevoelige Informatie Die Door Gespreksanalyse Wordt Geïdentificeerd, Na Een Gesprek Uit Opnames En Transcripties Wordt Verwijderd. Voor Gezondheidszorgorganisaties: Overweeg Hipaa; Als Het Gaat Om Het Controleren Van Uw Bedrijf Of Crm, Is Het Veel Eenvoudiger Om Uw Klantenondersteuningsteam Te Controleren Met Behulp Van Oproeplogboeken. Ai Onderschept Alle Gesprekken Die .Agenten. Voeren Vanaf Elke Telefoon En Waar Dan Ook, Markeert Gevoelige Gegevens En Maakt Het Voor Toezichthouders Gemakkelijk Om Te Begrijpen Hoe Pii (Gepersonaliseerde Informatie) Wordt Afgehandeld Om Ervoor Te Zorgen Dat Deze Niet Expliciet Wordt Gedeeld.

 

 Deze Automatisering Voorkomt

De Noodzaak Van Corrigerende outlet ugg Maatregelen. Zonder De Noodzaak Om Oproeplogboeken Handmatig Te Bekijken, Wordt De Hoeveelheid Tijd Die Een Regulatory Manager Per Dag Krijgt, Verdrievoudigd, Iets Wat Organisaties Vooral Waardevol Zullen Vinden Als Teams .Krappe Budgetten Hebben En Ze Meer Moeten Doen Met Minder. Schaal Door De Herstructurering Van Het Personeelsbestand Moeten Agenten En Managers Beter Aansluiten Bij De Verwachtingen Van De Klant, Terwijl Ze Meer Moeten Doen In Minder Tijd En Met Minder Overhead.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *