Jak optimalizovat vaše prezentace Slideshare pro SEO

Prezentace z vašich přednášek nebo kurzů mohou být velmi užitečné při přilákání velkého množství návštěvníků na vaše webové stránky. Platformy jako Slideshare jsou velmi oblíbené a velmi užitečné v naší obsahové strategii , ale mnoho společností je nechává stranou nebo jejich existenci dokonce ignoruje.

Kromě jiného způsobu prezentace obsahu

Nám Slideshare může pomoci Koupit číslo mobilního telefonu i v naší SEO strategii . Slideshare můžeme definovat jako YouTube prezentací a stejně jako populární videoportál je to platforma, která se velmi dobře řadí.

SEO na Slideshare

Určitě jste při hledání narazili na prezentaci na Slideshare nejednou . Není náhodou, že dobře optimalizovaná prezentace se perfektně objeví na první stránce výsledků nebo vám pomůže posílit SEO vašeho příspěvku.

Koupit číslo mobilního telefonu

Minulý týden jsem psal

O přednášce o tom, jak monetizovat blog crocker ceuk dinas perhubungan bakal  a na závěr jsem zařadil SEO optimalizovanou prezentaci Slideshare . Toto jsou aspekty, které jsem vzal v úvahu při optimalizaci své prezentace:

  • Název souboru: Před nahráním se ujistěte, že jste soubor pojmenovali pomocí primárního klíčového slova.
  • Název prezentace:  Zde musíte dodržovat tradiční klíče při psaní SEO titulků. I když máte 70 znaků, nešel bych přes 50, protože Slideshare automaticky uvádí vaše jméno na konci názvu. Nezapomeňte zadat klíčové slovo co nejvíce vlevo, dokonce ho použijte přesně jako název prezentace, abyste zlepšili výsledky.
  • Popis: Máte vyhrazený prostor pro btc databasees  popis vaší prezentace až 2 000 slovy, i když byste to měli považovat za druh meta description . Proto je 160 znaků více než dost s ohledem na to, jak se zobrazují výsledky vyhledávání, protože dodatečný obsah, který vygenerujete, bude spíše pro samotnou platformu než pro SEO. Nezapomeňte v něm použít klíčová slova.
  • Tagy: Můžete použít až 20 tagů a jejich hlavní výhodou je, že se počítají i jako text na stránce. Poskytuje vám také další viditelnost na Slideshare, protože váš obsah se objeví v těchto tématech. Podívejte se proto, jak uživatelé vyhledávají typ obsahu, který nahráváte, abyste mohli používat nejoblíbenější značky.
  • Kategorie: Toto pole je důležité pouze interně pro vyhledávač Slideshare. Vyberte kategorii, která nejlépe vyhovuje vaší prezentaci, abyste uživatelům usnadnili vyhledávání vaší prezentace prostřednictvím vlastního vyhledávače webu.
  • Stahování: Ujistěte se, že povolíte stahování vaší prezentace, aby bylo snazší ji sdílet. Nezapomeňte do prezentace zahrnout adresu URL svého webu, abyste uživatelům, kteří je uvidí mimo samotnou platformu, vždy ukázali, kdo jste.

Když vezmete v úvahu všechny tyto faktory, budete moci optimalizovat svou prezentaci Slideshare pro SEO . Jak vidíte, mnoho bodů souvisí se SEO optimalizací příspěvku nebo YouTube videa, takže to opravdu není nic složitého a věnovat tomu pár minut bude stačit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *