Mobiilirakendus turunduskanalina

Tänapäeval on mobiil kõik! Kuna kõik on Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje oma telefonidega ühendatud, on mobiiliturundus lihtsam ja parem viis klientidega suhtlemiseks ja oma toodete reklaamimiseks. Ettevõtted peavad kohandama oma turundusstrateegiaid, et tehnoloogia arenguga sammu pidada. Ja see tähendab mobiilirakenduste kasutamist turunduskanalitena.

Kuna tehnoloogia jaguneb rohkem, teeb seda ka turundus. Mobiilirakendused on muutunud igas suuruses ettevõtete jaoks kohustuslikuks. Mobiilirakenduse kaudu turunduse peamine eelis on see, et saate sihtida vaatajaskondi nende käitumise, mitte ainult demograafilise teabe põhjal. See võimaldab teil koostada isikupärasemaid sõnumeid, mis köidavad teie kliente ja juhendavad neid müügiprotsessis.

Mis vahe on mobiilirakenduse turundusel ja mobiiliturundusel? Mobiiliturundus viitab mis tahes mobiilseadmes tehtavale turundusele, mis hõlmab rakenduste turundust ja SMS-turundust. Mobiilirakenduse turundus on täpsem termin, mis keskendub turunduskampaaniate väljatöötamisele, et suhelda klientidega kohe pärast rakenduse allalaadimist.

Mobiilirakenduste kasutamine turunduskanalina pakub rakendusesiseste ostude mugavust, mis suurendab korduvate ostude tõenäosust.

Mobiilirakenduse eelised ettevõtetele

Kas teie ettevõttel peaks olema rakendus? Sellele küsimusele pole muud vastust kui kindel jah!

Mobiilirakendused pakuvad väärtuslikke turundusvõimalusi, mis aitavad teil sihtrühmani jõuda ja kaasata. Mobiilirakenduste eelised ettevõtetele hõlmavad järgmist:

1. Parem klientide kaasamine

Mobiilirakendused on otsesuhtluskanal. Kui kliendid ettevõtte juures hindavad üht asja, on see suurepärane klienditeenindus. Mõnikord on ainus erinevus müügivihje ja konversiooni vahel see, kui kiiresti saavad kliendid väärtuslikule teabele juurde pääseda ja vastuse saada.

Lisaks toele on mobiilirakendused suurepärased ka klientide tagasiside kogumiseks . Kui protsess on lihtne, kiire ja mugav, jätavad kliendid tõenäolisemalt arvustuse või esitavad küsimusi.

2. Sihipärasem turundus

Mobiilirakenduse olemasolu tähendab, et saate andmepõhist turundust võimendada, jälgides ostukäitumist, et täiustada oma turundusstrateegiaid ja soovitada tooteid, mis teie klientidele kindlasti meeldivad.

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

See tähendab, et teie turunduskampaaniad on konkreetsetele klientidele väga spetsiifilised. Mobiilirakendused tähendavad, et jõuate klientideni reaalajas äärmiselt sihitud turundusega, mis kindlasti toimib.

3. Kasutage mobiilsete seadmete laialdast kasutamist

Veel üks rakenduste turunduse eelis on see, et kasutajad kannavad oma seadmeid kõikjal, kuhu nad lähevad. Selle tulemusena saate asukohapõhiseid teenuseid kasutada, et pakkuda klientidele allahindlusi, pakkumisi või tutvustusi, mis põhinevad nende asukohal poele.

Mobiilirakenduse turunduslehter

See, et teil on rakendus, ei tähenda, et teie konversioonimäärad tõusevad automaatselt. Mobiilirakenduste turunduslehtrite mõistmine on ülioluline, et saaksite kliente oma ettevõtte juurde meelitada ja nende lojaalsust võita.

Mobiilirakenduse turunduslehter koosneb neljast peamisest etapist.

  • Teadlikkus – siin on eesmärk meelitada teie rakendusse sihitud kasutajaid ja teie strateegia on keskenduda oma turundusele kanalitele, kuhu teie kasutajad teadaolevalt kogunevad. Saate tõsta teadlikkust sotsiaalmeedia , tasuliste reklaamide ja rakenduste arvustuste 9 chyb, které potopí konverzní poměr vašeho elektronického obchodu veebisaitide kaudu.
  • Konversioon – konversioon on mis tahes kliendi toiming, mis lisab teie ettevõttele rahalist väärtust ja mis toimub tavaliselt siis, kui kasutaja: laadib teie rakenduse alla ja loob konto rakendusesisese ostu sooritamiseks.
  • Kliendisuhe – nii kasvatate kliente, et nad saaksid rohkem tagasi tulla. Vastasel juhul on teie rakendus lihtsalt üks rakendus nende telefonis. Kasutage tõukemärguandeid ja rakendusesiseseid sõnumeid, et köita nende tähelepanu ja hoida neid teie rakendust avamas.
  • Säilitamine – hoidke oma kliendid lojaalsusprogrammide kaudu rahul ja pakkuge küsitluste täitmise eest tasu. Pidage meeles, et uue kliendi meelitamine on kallim kui püsikliendi hoidmine.

Eduka turunduse võti on klientide jaoks sujuva ostuteekonna loomine . Seetõttu peavad kõik teie suhtluskanalid, alates sotsiaalmeediast kuni SMS-ide ja rakenduste turunduseni, töötama koos, et edastada järjepidev sõnum, mille eesmärk on tarbija võimestamine.

Ultimate Business Appi loomine

See kõik puudutab brändingut ja kliendikogemust. Parimad ärirakendused on need, mis on kergesti tuvastatavad ja hõlpsasti kasutatavad. Ilma korraliku kaubamärgita ei pea kliendid teie rakendust allalaadimiseks piisavalt ahvatlevaks. Teie bränd annab kohe teada, mida kliendid teilt ootama peaksid, ja määrab teie ligitõmbavate inimeste demograafilise teabe.

Kaks suurimat viga, mida saate mobiilirakenduse loomisel teha, on rakenduse tegeliku eesmärgi määratlemata jätmine ja kehva kasutajaliidese kujundamine. Tehke turu-uuringuid , et teha kindlaks, kas teie kliendid tõesti vajavad rakendust ja milleks nad seda kasutaksid? Võib-olla oleks tundlikum veebisaidi kujundus parem investeering. Kui ei, siis on ülioluline tagada, et teie rakendus täidaks teie turunduses oleva tühimiku.

Kehv kasutajaliides rikub teie mobiilirakenduse turunduse. Tarbijatel ei ole aega ega kannatlikkust aeglase ja tüütu liidese kaudu ostu sooritamiseks või teie meeskonnaga suhtlemiseks läbi suruda. Hea yeezys shoes kasutajakogemus võib tegelikult garanteerida teie ettevõtmise edu, võimaldades teil oma müügivihjeid paremini kasvatada.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *