Täname lehe näiteid, millest saame õppida

Ülaltoodud näpunäiteid silmas pidades vaatame nüüd üle mõned tänulehe näited kogu veebist. : Andkem igaühele lõbus B2B meililoend hinnang järgmiste elementide põhjal:

  • Selgus: kas tänuleht on lühike ja organiseeritud? Kas see kinnitab selgelt toimingut, mille kasutaja just tegi?
  • Järgmised sammud: kas järgmised sammud on selged, ilma et nad oleksid agressiivsed või ebapiisavad? Kas neid on lihtne võtta?
  • Loovus: kas tänulehel on lõbus, pilkupüüdev visuaal või kopeerimine? Kas see on kaubamärgiga kooskõlas?
  • Tunnustamise tase: kas bränd tänab teid läbimõeldult või isikupäraselt?

Anname igale neljale elemendile hindeks 1–5 (viis on tugevaim), seega on maksimaalne kvaliteediskoor 20.

1. Kuat

Esimene tänulehe näide pärineb rattabrändilt Kuat.

Meie tänulehe tulemus: 11

  • Selgus: 2
    Kuigi “TOOTE REGISTREERIMINE” on valjult ja selgelt, ei saa kasutaja selgesõnalist kinnitust eduka registreerimise kohta enne, kui on lugenud põhiteksti. Kuid Kuat pakub toe kontaktteavet, mis on kasulik.
  • Järgmised sammud: 1
    Klientidelt arvustuse küsimine on suurepärane idee järgmiseks sammuks, kuna arvustused on kohaliku SEO jaoks üliolulised , kuid Kuat pakub mitmeid erinevaid valikuid ega linki neile, seega on peaaegu null võimalus, et kasutaja seda kasutab. see tegevus.
  • Loovus: 4
    Leht on brändipõhine ja kasutab loomingulist ja pilkupüüdvat pilti, kuid koopia on veidi mahe.
  • Tunnustustase: 4
    Kuat ütleb põhitekstis aitäh, kuid võib asendada pealkirja “TOOTE REGISTREERIMINE” tekstiga “Täname toote registreerimise eest!” Kuid see väljendab paksus tekstis tänulikkust oma klientide toetuse eest.

2. Kickresume

See Kickresume’i tänulehe näide kinnitab e-raamatu saatmist.

Pildi allikas

Meie tänulehe tulemus: 12

  • Organisatsioon: 5
    See on suurepärane näide armsast ja lihtsast tänulehest. “Teie raamat on teel!” kinnitab tehtud tegevust ja lisab elevust. Selle “raamatuks” nimetamine võib aga vaatajaid segadusse ajada, kuna see on e-raamatu jaoks ja see oleks võinud mainida, millal ja kus kasutajad seda oodata võivad.
  • Järgmised sammud: 4
    Järgmine samm – e-raamatu jagamine suhtlusvõrgustikes – on selge ja jagamisnupud on hõlpsa juurdepääsu huvides paigutatud alla.
  • Loovus: 3 Tegevusele kutsuv fraas
    on loominguline ja kasutajate julgustamine oma sõpradel unistuste töö leidmisel on nutikas viis emotsioonidega turundamiseks . Muidu on leht tühi ja mahe.
  • Tunnustustase: 0
    Kickresume unustas oma kliente tänada! See oleks võinud öelda midagi sellist nagu “Aitäh, et lubasite meil teid aidata!” või “Täname e-raamatu allalaadimise eest!”

3. SimplyMeasured

See SimplyMeasured tänulehe näide on tasuta aruandlusjuhendi allalaadimiseks.

Pildi allikas

Meie tänulehe tulemus: 15

  • Organisatsioon: 5
    See leht kinnitab, et kasutaja on nõutud toimingud sooritanud, ja annab teada, kuidas juhendit ilma kohevuseta hankida. Ja au neile, et nad juhendi saamisel potentsiaalse kliendi valupunkti välja kutsusid ja kuidas seda vajadusel lahendada.
  • Järgmised sammud: 2
    SimplyMeasured pakub navigeerimisriba alles hoides ülaosas teist CTA-d (demo taotlemiseks), kuid oleks võinud sellele veidi selgemalt osutada.
  • Loovus: 3. Selle armatuurlaudade visuaal on pilkupüüdev, ilma et see häiriks, ja brändi järjepidevus on siin selge, kuid koopia ei tundu eriti sõbralik ega mõjuv.
  • Tunnustustase: 5
    Kaks korda aitäh ütlemine ei tee kunagi haiget!

4. Sisuturunduse instituut

Sisuturundusinstituudil oli see tänuleht inimestele, kes registreerusid konkreetsete kursuste allalaadimiseks.

B2B meililoend

Pildi allikas

Meie tänulehe tulemus: 14

  • Selgus: 5.
    Kas ma olen üllatunud, et sisuturundusbrändi tänuleht kehastab kristallselget tekstikirjutamist ? Mitte vähimalgi määral. CMI teeb oma tänud selgeks musta paksus kirjas pealkirjaga ja annab seejärel lingi kursuse allalaadimiseks tekstiga “nagu lubatud”. See tugevdab ka seda, mida kasutaja just alla laadis, mainides korduvalt kursuse nime.
  • Järgmised sammud: 1
    Inimestele meeldib trende jälgida, seega on muu populaarse sisu soovitused meeldivad. Siiski on allalaadimiseks kolm võimalust, millele lisandub sündmuse registreerimise CTA ning iga pakkumine on sama värvi ja suurusega kui CTA, et soovitud kursust alla laadida. Ja siis on valikud navigeerimisribal. Ehkki koopia on ühtne ja voolab kenasti, on seda tänulehe jaoks liiga palju ja kasutajad võivad vaeva näha, kuhu edasi minna.
  • Loomingulisus: 3
    CMI puhast graafikat siin võtavad kooki. Valitud kursusega kaasas olevad lihtsad kujutised loovad kohandatud tunde ja leht jääb kaubamärgile. Kuid nagu mainitud, on leht hõivatud ja üle jõu käiv.
  • Hinnangu tase: 5
    Paks, must ja hüüumärk – siin pole kaebusi!

5. Kirjutage

Veebipõhine tootlikkuse tööriist Wrike kuvab selle värvika tänulehe pärast e-raamatu allalaadimist.

Meie tänulehe tulemus: 20

  • Selgus: 5
    Selle tänulehe näite sisu ei ole mitte ainult selge, lühike ja organiseeritud, vaid ka e-raamatu hankimise sammud on ülilihtsad – nad saavad juhendi otse brauseris vaatamiseks isegi nuppu klõpsata.
  • Järgmised sammud: 5
    Võrreldes ülaltoodud CMI tänulehe näitega on see palju parem viis lisasisu pakkumiseks. Kuna lehel on vähem teksti ja valikuid, on vaatajatel lihtsam kiiresti otsuseid teha. Lisaks võib seotud ressursside soovitamine, mis ei vaja allalaadimist, paremini teisendada, kuna need inimesed on allalaadimise juba korra lõpetanud.
  • Loovus: 5
    Wrike väärib siinkohal tõsiselt täispunkte, sest see suutis abstraktse graafika abil luua visuaalselt atraktiivse tänulehe – mis on värskendav. Samuti hoiab see vaatajaid ainulaadsel viisil kaasas, soovitades sisu, mis suunaks nad saidile tagasi.
  • Tunnustamise tase: 5
    Erinevalt muudest sisuloome vormidest on tänulehed üks väheseid valdkondi, kus hüüumärgid sobivad. Suur ja sõbralik hüüumärk Wrike’i tänusõnade lõpus lisab rõhku selle tunnustustasemele.

6. Tagasilink

See Backlinko tänulehe näide on uudiskirjaga liitumiseks.

Pildi allikas

Meie tänulehe tulemus: 11

  • Selgus: 4
    Kuigi kasutaja ei ole veel kõiki nõutavaid toiminguid teinud, võib leht siiski kasutada pealkirja, mis kinnitab esimese sammu sooritamist.
  • Järgmised sammud: 4
    Järgmine samm siin – tellimuse kinnitamiseks – on selge. Ja Backlinko on oma klientidest sammu võrra ees, tuletades meelde oma rämpspostikausta. Kuid e-kirjas olev tegevusele kutsuva nupu ekraanipilt, millele see viitab, võib panna kasutajad arvama, et just sellel nupul tuleb klõpsata ja see on katki. Ja miks nii palju samme kinnitamiseks, Backlinko? Ma tean, et see on tavaline „kinnitamiseks mine oma meilile”, kuid selliste sammude väljatoomine tundub tööna.
  • Loovus: 3
    SEO võib mõne jaoks olla hirmutav, nii et Backlinko mainimine ” linkide loomise strateegiatest ” ja ” SEO näpunäidetest ” tõstab uudiskirja väärtuse esile ja julgustab kasutajat oma tellimust kinnitama. Kuid kuigi sisu on tugev ja jutukas, on leht visuaalselt udune ja ebameeldiv.
  • Tunnustustase: 0
    See on mitmeastmeline protsess ja Backlinko pole veel tänanud oma kasutajat tellimise eest. Selle asemel tuleb see otse väravast välja tungiva ja karmi kõlaga sõnumiga.

7. Grimonti veinid

See Grimont Winesi tänulehe näide on tehtud ostude jaoks.

Pildi allikas

Meie tänulehe tulemus: 17

  • Organisatsioon: 5
    Siin pole kaebusi! Kinnitus on selge ning koopia korrastatud ja sisutihe.
  • Järgmised sammud: 3
    Grimonti veini motiveerivad kasutajaid 20% allahindlusega uuesti ostma ja selle pakkumise aegumise loendur lisab kiireloomulisust. Siiski oleks see võinud muuta selle pakkumise silmapaistvamaks suurema teksti ja ostulehe lingiga ning allosas olevad sotsiaalsete jagamisnupud võivad kasutajad peamise toimingu tegemisest eemale juhtida.
  • Loovus: 4
    Tänulehe kujundus ühtib pudeli omaga, mis on esteetiliselt meeldiv ja tõmbab pilku tänutekstile. Ja reaalajas loendusosa lisab lõbususe ja põnevuse. Ülikerget tekstistiili on aga raske lugeda.
  • Tänutähelepanu tase: 5
    Mulle meeldib, kuidas tänuavalduse lehe keskel esile tõstetakse aitäh, et lisada tunnustust.

8. Nimetempel

Nimega Stampi ostujärgne tänuleht on kaks-ühes kombinatsioon, millel on tunnustusmärk ja salapakkumine.

Meie tänulehe tulemus: 20

  • Selgus: 5
    Selle tänulehe korraldus on The Name Stamp saidi kaubamärgi järgi – kõik on koondatud lehe keskele, et pilk sisse tõmmata, nii et miski ei jääks kahe silma vahele. Ja isegi kahe suure pealkirjaga lehel teeb Nimetempel selgeks nii lõpetatud toimingu kui ka järgmised sammud.
  • Järgmised sammud: 5
    Võrreldes ülaltoodud tänulehe näitega reklaamib Name Stamp oma tehingut selgemalt. “Saladuse” kasutamine nende koopias ahvatleb vaatajaid, sest see lisab eksklusiivsuse tunnet.
  • Loovus: 5
    emotikonit on standardse tänulehe tervitatav pööre. Emotikonid mitte ainult ei sobi kaubamärgiga hästi, vaid aitavad ka tunnustus- ja reklaamiosad esile tõsta.
  • Tunnustustase: 5
    Veel üks ülimalt tänulik tänulehe näide, mis sisaldab kahte tänuavaldust.

9. Hubspot

See tänulehe näide pärineb Hubspotilt tasuta e-raamatu allalaadimiseks.

Pildi allikas

Meie tänulehe tulemus: 15

Isikupärastamise, eesmärgi ja ilusa kujunduse vahel saavutab see tänuleht (enamasti) kõik märgid!

  • Selgus: 5
    Hubspot annab selge kinnituse, et Když už mluvíme o dalším neméně důležitém kasutaja on toimingu lõpetanud ja kuidas e-raamat hankida. Samuti toovad nad esile e-raamatu esiletõstmised, et pakkuda väärtuslikku mõju.
  • Järgmised sammud: 5 Hubspot on konversioonide optimeerimise
    üldnimetus , seega pole üllatav, et see tänulehe näide on parim konkurent. Kahe toiminguvaliku lisamine kõrvuti hõlbustab vaatajatel oma valikutest kiiresti aru saada, kuid ere ja kontrastne nupu „Laadi alla” värv lisab atraktiivse popi ja hoiab külastaja keskendunud peamisele toimingule, mida Hubspot soovib teha.
  • Loovus: 4
    E-raamatu visualiseerimine ja brändi järjepidevus annab Hubspoti tänulehele hõngu. Kuid see, mis sellel tänulehel tõesti müüb, on kasutaja nime sisestamine isikupära lisamiseks.
  • Tunnustustase: 1
    Siinkohal oleks vaja tänada, sest see inimene on juba oma väärtuslikku teavet sisestanud. Isikupärastatud nime sisestamine võib siiski tekitada kliendis tänutunde.

10. RoboForm

See RoboFormi tänulehe näide on selle tasuta toote kasutamiseks registreerumise eest.

Pildi allikas

Meie tänulehe tulemus: 10

  • Selgus: 1
    Koopia on lühike, kuid pealkiri kinnitab ainult kaudselt, et kasutaja on registreerunud. Lisaks, milleks nad registreerusid? Miks nad peaksid rõõmu tundma, et nad seda tegid?
  • Järgmised sammud: 1
    Roboformi toimingud, mida soovite, on väga selge: liituda nende soovitusprogrammiga . Kuna aga suurtähtede kasutamine kahe pealkirja vahel ei ole järjepidev, pole selge, kas saate ühe nende tasulise toote Roboform Everywhere tasuta. Pigem kõlab see nii, et kliente suunates teete neile teene ja saate Roboformi kõikjale.
  • Loovus:
    Roboformi 5 loomingulist elementi püsivad selle kaubamärgiga kooskõlas ja täiendavad kenasti selle imelist robotmaskotti. Ja standardse „aitäh” asemel pakub see klientidele komplimenti, mis aitab neil silma paista.
  • Tunnustamise tase: 3
    See ei ole tavaline aitäh, kuid Roboform saab siiski punkte, kui paneb kasutajad end teistmoodi hindama.

11. Educators for Excellence

Educators for Excellence lõpetab meie tänulehe näidiskokkuvõtte sündmustele registreerujatele mõeldud lehega.

Meie tänulehe tulemus: 15

  • Organisatsioon: 5
    Siin on kinnitus valjult ja selgelt. See on üks väheseid kontaktandmetega tänulehe näiteid. Ürituste puhul on kontaktide lingi lisamine väga kasulik.
  • Järgmised sammud: 2
    Lisaks küsimustega ühenduse võtmisele on ebaselge, mida Educators for Excellence teilt järgmiseks ette võtaks. Kolm silmapaistvat CTA nuppu on paigutatud peamise navigeerimisriba ja jaluse kõigi muude valikute peale.
  • Loovus: 4
    Loomingulisuse osas on see tänuleht puhas lihtsate roheliste aktsentidega – see on Educators for Excellence’i kaubamärgi all. Kuid kogu selle tekstiga võiks see tänuleht kasu saada visuaalist. Võib-olla mõjuv pilt, mis näitab, mida ürituselt oodata.
  • Tunnustustase: 4
    Kuigi see bränd ütleb ka kaks korda aitäh, nagu paar muud meie tänamislehe näidet, tekitab kirjavahemärkide puudumine minus tunde, et midagi on siin ikkagi puudu.

Kasutage neid tänulehe näiteid oma täiustamiseks

Kasutage neid tänulehe näiteid järgmise tänulehe ajurünnaku alustamiseks. Ja kuigi ma eespool palju käsitlesin, tahan jätta teile mõned viimased meeldetuletused.

  • Kinnitage selgelt tegevus, mille eest oma kliente tänate, ja öelge neile, mida järgmisena oodata.
  • Ärge kartke tuua välja mõned oma pakkumise esiletõstmised, et pakkuda väärtuslikku mõju.
  • Kasutage käivitamismeile , et saata oma müügivihjetele ja klientidele toimingujärgseid teateid.
  • Mõelge sellele, mida saate lisada oma tänulehele kirsina tordil, näiteks sooduskoodi, allalaaditava kupongi või mõne muu müügiedenduse .
  • Kohtle oma tänulehte nagu sihtlehte ! See tähendab pidevat erinevate variantide katsetamist, kuni teate, mis tegelikult töötab.

Kõige tähtsam on hoida oma tänuleht lihtne ja kaasahaarav, et teie brändi isikupära ja loovus paistaks läbi.

Nüüd, kui tead, kuidas eristada head yeezys shoes tänulehe näidet halvast, anna meile kommentaarides teada, milline tänuleht on sinu arvates parim!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *