9 chyb, které potopí konverzní poměr vašeho elektronického obchodu

Pokud chcete zvýšit konverzní poměr svého elektronického obchodu, nemůžete svým zákazníkům ztěžovat život. Jedním z kritických momentů v každém procesu nákupu v internetovém obchodě je placení. Toto je poslední krok před uzavřením prodeje, kdy uživatelé nabízejí citlivé informace, jako je jejich kreditní karta a osobní údaje . Ze všech těchto důvodů musí vše jít hladce a nenabízet uživateli jedinou záminku k návratu.

Obsah Skrýt ]

  • Způsoby, jak zabít konverzi vašeho elektronického obchodu
    • 1. Pouze jeden způsob platby
    • 2. Povinná registrace
    • 3. Kam mě vezmete zaplatit?
    • 4. Chyby, které vás stojí nákup
    • 5. Podrobte klienta třetímu stupni
    • 6. Je tento web bezpečný?
    •  7. Zbytečné rušivé elementy
    • 8. A co teď udělám?
    • 9. Sociální ego

Způsoby, jak zabít konverzi vašeho elektronického obchodu

Když narazíte na internetový Seznam e-mailů B2B obchod, který se nerozjíždí, je důležité analyzovat jeho konverzní cesty , abyste zjistili, ve kterém okamžiku nákupního procesu uživatelé obchod opouštějí. Je velmi běžné najít vysokou opuštěnost hned při placení a zdá se, že existují obchody, které od nich nechtějí být nakupovány. Pokud nechcete zabít konverzi vašeho internetového obchodu , vyvarujte se těchto chyb, které jistě způsobí, že vaši kupující v nejrozhodnější chvíli ustoupí.

1. Pouze jeden způsob platby

Existuje mnoho internetových obchodů, které nabízejí velká omezení při placení, protože máte pouze jednu možnost. Možná je to pro vás nejpohodlnější, ale pro některé vaše klienty to může být naopak. Ideální je znát svou cílovou skupinu, aby mohla nabízet platební metody, které obvykle používá.

Možná je PayPal možnost, kterou nenávidíte kvůli vysokým provizím a bezbrannosti prodejce. V mnoha jihoamerických zemích je však jeho používání rozšířené a ještě více, pokud cílíte na mladé publikum, tak nemít tuto možnost je vážná chyba. Podle studie ONTSI je tento typ platební metody ve skutečnosti druhým nejpreferovanějším pro nákup ve Španělsku .

Seznam e-mailů B2B

Čím více platebních možností tedy nabízíte, tím více možností poskytujete svým zákazníkům, takže pokud můžete povolit bankovní převody, platby prostřednictvím hlavních kreditních karet, dobírku a PayPal, tím lépe.

2. Povinná registrace

Když si jdu něco koupit do obchodu, nenutí naha urang peryogi incoterms?  mě vytvořit soubor kupujícího, proč bych to měl dělat ve vašem internetovém obchodě? Nutit zákazníka, aby si vytvořil nový účet pro nákup v našem obchodě, je příliš rušivé, zejména pro začínající zákazníky .

Mnoho uživatelů předpokládá, že vytvoření účtu je synonymem pro přijímání spamu do jejich e-mailů, kromě toho, že se prodlužuje platební proces se všemi poli, která je třeba vyplnit. Nejlepší možností je nabídnout dvě alternativy jako Apple,  nákup pomocí účtu nebo jako host .

 

Dobrým nápadem je upozornit na výhody registrace  , například nemusíte znovu zadávat své údaje. Je také vhodný čas připomenout uživateli výhody registrace po dokončení nákupu. Povinná registrace bude každopádně pro mnohé uživatele vždy brzdou.

3. Kam mě vezmete zaplatit?

Jedním z velkých problémů, se btc databasees  kterými se při používání platební brány setkáváme , je, že se jedná o externí stránku banky, což znamená, že uživatel odchází z našeho obchodu, aby zaplatil . S množstvím podvodů, které dnes na internetu existují, může pocit, že odcházíte z obchodu platit někde jinde, vyděsit mnoho uživatelů , kteří nejsou příliš zvyklí nakupovat online.

Některé služby nabízejí mírné přizpůsobení této stránky , takže může být možné použít logo a barvy vašeho obchodu.  Silná změna designu může v uživateli vyvolat mnoho pochybností, takže se musíte snažit zachovat konzistentní design co nejvíce během celého procesu, abyste nepoškodili konverzní poměr vašeho elektronického obchodu .

Pokud nemůžete personalizovat tuto stránku, je důležité vysvětlit kupujícímu, co se stane , že opustí náš obchod, aby provedl platbu bezpečně přes banku. Poté budete okamžitě přesměrováni zpět do našeho obchodu a informováni, že platba byla úspěšně dokončena pro váš klid.

4. Chyby, které vás stojí nákup

Kolikrát se při dokončení registrace něco nezdaří, když kliknete na „Pokračovat“? Někdy vám jasně řeknou, kde je chyba, ale jindy musíte objevit značku nahoře, abyste si to uvědomili a začali hledat, kde jste udělali chybu.

Je nevyhnutelné, že jako lidé uděláme chybu nebo uděláme chybu, ale nemůže nás to stát nákup. Můžete udělat chybu při zadání PSČ nebo napsat špatně svůj e-mail. Jde o to jasně označit, kde je problém, aby jej uživatel mohl snadno opravit.

Co mi řeknete, když tato chyba smaže všechna vyplněná pole? Nenapadá mě dokonalejší způsob, jak zastavit touhu pokračovat v nakupování. Pokud je chyba pouze v jednom poli, není nutné zbytek mazat, k opravě stačí zvýraznění chyby červeně.

5. Podrobte klienta třetímu stupni

Pokud chcete zničit konverzní poměr vašeho ecommerce,  zeptejte se uživatele na vše, co vás napadne. Požadujte pouze informace nezbytně nutné pro nákup, protože vyplňování dlouhého seznamu polí není nic jiného než překážka k placení.

Ocitnout se v nekonečném formuláři pro vyplnění osobních údajů je formální pozvánka k opuštění vašeho obchodu a zároveň vás přinutí k registraci, jak jsme zmínili ve druhém bodě.

6. Je tento web bezpečný?

Jednou z velkých obav mnoha online kupujících je zabezpečení internetu při placení, protože stále panuje velká nedůvěra. Stejně jako je důležité nabízet konzistentní design během celého procesu, je vhodné zdůraznit bezpečnost a soukromí vašeho webu .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *