Søgemaskineoptimeringsstrategier til e-handelswebsteder

Du kan bruge en række forskellige strategier og tilgange til at forbedre din Google-placering, men hvis du ikke får det grundlæggende rigtigt, er dine chancer for at rangere på Googles første side lave. Ved at følge nogle af de bedste praksisser for webstedssøgning bygger du grundlaget for dit websteds øgede synlighed i søgninger. Du kan gå videre til mere avanceret søgeordsforskning og link-building taktik, når du har sat grundlaget (SEO-tjenester).

I denne artikel får du nogle af de bedste praksisser for webstedssøgning, som du bør følge for at opnå højere søgerangeringer i 2022.

1. Dit indhold skal være tilpasset søgehensigten:

Hver søgeforespørgsel har et Telefonnummerbibliotek  formål, som kaldes søgehensigt. Googles prioritet er at forstå og opfylde søgehensigter. Sider, der vises på Googles første side, har alle bestået Googles lakmustest med søgehensigter. Som et resultat, hvis du vil rangere dine sider på Googles første side i 2022, bliver du nødt til at forstå begrebet søgehensigt og generere indhold, der matcher brugerens hensigt. Når du genererer indhold til dit websted, er en bedste SEO-praksis at have søgehensigten i tankerne til enhver tid (SEO-tjenester).

Telefonnummerbibliotek

2. Titeltag og metabeskrivelse skal være overbevisende:

Metabeskrivelsen o Nezuko Aĝo – Sezono 2 | g sidetitlen er to af de mest betydningsfulde metatags på din side.

Titel-tag:

Fra et SEO-perspektiv er title tags klikbare overskrifter, der vises i søgeresultaterne og er utrolig vigtige. De første 50-60 bogstaver i en titel vises normalt af søgemaskiner som Google. Så længe dit titeltag er under 60 tegn, vil Google vise hele titlen på din si yeezy 350 boost v2s de. Følg grundlæggende bedste praksis, når du komponerer titeltags, f.eks. inkludere dine målsøgeord. Undgå at oprette dublerede titeltags ved at skrive en titel, der matcher søgehensigten. Prøv også at minimere søgeordsfyld i dit titeltag og hold det beskrivende, men alligevel kort (SEO-tjenester).

Meta beskrivelse:

Metabeskrivelsen er det næstmest væsentlige metatag på en side. En metabeskrivelse er en kort forklaring på en side, der vises efter title-tagget i SERPs (Search Engine Results Page). Selvom metabeskrivelser ikke har nogen direkte indflydelse på søgerangeringer, har de en indflydelse på klikrater. Fordi metabeskrivelser ofte forkortes til 155-160 tegn af Google, skal du sørge for at give en nøjagtig gengivelse af dit indhold, mens du forbliver under 160 tegn. Følg adskillige anbefalede fremgangsmåder, når du skriver metabeskrivelser, såsom at producere unikke metabeskrivelser for hver side og bruge handlingsorienteret sprog. Medtag dine målsøgeord og søgehensigt også. Glem heller ikke at inkludere en nøjagtig beskrivelse af dit indhold.

3. Fokuser på søgeord:

Nøgleord er sætninger, der ofte søges på Google, Bing og andre søgemaskiner. Nøgleord er en vigtig faktor for at bestemme rangeringen af ​​dit websted . Hvis du bruger det rigtige antal søgeord de rigtige steder, vil dine sider klatre op på ranglisten over tid

4. Optimer billeder:

Billeder er afgørende for at booste brugeroplevelsen for dit websteds besøgende. Du bruger sandsynligvis meget tid på at vælge de korrekte billeder, der komplementerer dine blogindlæg, produktsider og andre nøglesider på din hjemmeside. Billeder, når de bruges korrekt, kan hjælpe dit websteds overordnede SEO og øge den organiske trafik . For at optimere dine billeder korrekt.

5. Optimer din sidehastighed:

Hvis dit websted tager lang tid at indlæse, vil du have mange utilfredse brugere, og dine placeringer vil lide. Som følge heraf foreslås det, at du øger hastigheden på din hjemmeside.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *