Digitaalimarkkinoinnin alan päivitykset: joulukuu 2023

Mikä on HyperLogLog++ ja miksi sinun pitäisi välittää siitä?
Pari kuukautta sitten selitimme joitakin syitä, miksi GA4-istunnot-mittari voi olla hieman epäselvä. Tiesimme tuolloin, että Google kuvailee sitä ” arvioksi “, mutta emme tienneet yksityiskohtia. Osoittautuu, että HyperLogLog++:aa (HLL++) käytetään arvioimaan mikä tahansa GA4:n mitta, joka laskee ulottuvuuksia yksilöllisesti. Tämä sisältää sekä istunnot- että kaikki Käyttäjät-tiedot (käyttäjät yhteensä, aktiiviset käyttäjät, uudet käyttäjät). HLL++-algoritmi käyttää melko siistiä tekniikkaa mittareiden likimääräiseen laskemiseen, mutta kaikki viileyttä lukuun ottamatta ne ovat likiarvoja!?!

Google kuvaa heidän lähestymistapaansa tässä artikkelissa , mutta Quantable-blogi selittää sen mielestäni paljon paremmin. He myös testasivat ja havaitsivat, että käyttäjämittarit ovat yleensä ±1,6 % tarkkuudella ja istunnot ovat tarkkoja ±3,3 %.

Joten jos mietit miksi istunto- tai käyttäjämäärät eroavat raporteista toiseen vaikka ajanjaksot ovat

samat, tämä saattaa johtua siitä. Mutta se voi olla myös kynnys tai näytteenotto . Sheesh.

Jos pidät mittareistasi luotettavampia, keskustele meille GA4:stä ja BigQuerysta – BigQuery-dataan perustuvien raporttien luominen poistaa kaikki nämä ongelmat.

Salesforce Marketing Cloud -integraatio GA4:n kanssa
Jos käytät Salesforce Marketing Cloudia, voit nyt tuoda GA4-yleisöjä Salesforceen ja käyttää niitä sähköposti- ja SMS-suoramarkkinointikampanjoissasi. Voit myös tuoda GA4-raportointitiedot Salesforceen saadaksesi C-tason johtoryhmä integroidumman näkymän tehokkuudesta.

Tuonti on melko helppo määrittää, mutta kerro meille, jos tarvitset apua!

C-tason johtoryhmä

GA4-verkkokaupan raportoinnin parantaminen

Tämä on vuoden huippuaika useimmille verkkokauppayrityksille, mutta tukeeko GA4? Saatko tarvitsemasi tiedot arvioidaksesi markkinointisi tehokkuutta? Jos ei, katso videomme GA4-verkkokaupan raportoinnin parantamisesta .

Video käsittelee oletusarvoisen Verkkokaupan ostot -raportin rajoituksia. Raportti on luonnostaan ​​hämmentävä ja usein epätarkka, koska se on kattamaton. Tämä tarkoittaa, että jokainen sen raportoima mittari liittyy tiettyihin tuotteisiin, ei kokonaisostoihin. Esimerkiksi tuotot tuossa raportissa harvoin vastaavat kokonaistuloja. Yksi syy tähän on, että se ei ota huomioon kassalla tehtyihin ostoihin sovellettavia alennuksia. Toinen on se, että nimiketason seuranta on usein määritetty väärin tai sitä ei ole määritetty ollenkaan. Katso video, jossa kerrotaan verkkokaupan ulottuvuuksista ja mittareista sekä esitellään parempien raporttien ja tutkimusten luominen.

Maksullinen media
Sovelluksen sisäiset ostokset Metassa laajenevat Amazonilla
Meta on esitellyt Kontorrengøring under COVID-19: Spørgsmål og svar med en ekspert Yhdysvalloissa uuden ominaisuuden, jonka avulla Facebookin ja Instagramin käyttäjät voivat linkittää Amazon-tileihinsä, jotta he voivat ostaa alb directory mainostettuja tuotteita ilman, että heidän tarvitsee poistua alustoilta tai syöttää maksu- ja toimitustietoja. Tämä helpottaa tietysti kuluttajien ostamista, mutta helpottaa myös metakonversioiden määrittämistä ja seurantaa sekä suoran ROI:n osoittamista. Lisäksi se kiertää Applen tietosuojaan liittyvien muutosten vähentyneen seurannan.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *