Kako poboljšati svoje iskustvo u aplikaciji kroz primjere aktivnosti uživo

Kada je Apple predstavio iPhone značajke aktivnosti uživo , mnogi programeri aplikacija vidjeli su novu priliku za njih. Detaljnije, aktivnosti uživo nude dinamičan način za prikaz informacija u stvarnom vremenu na zaključanom zaslonu, prikazujući ažuriranja korisnicima bez potrebe za otvaranjem aplikacije ili otključavanjem uređaja. Ova jednostavna značajka doista je promijenila igru.

U ovom članku ćemo vam pokazati neke aplikacije za aktivnosti uživo koje su već pronašle izvrsnu primjenu za ovu novu značajku. Upotrijebite ove primjere kao inspiraciju za podizanje svoje aplikacije na višu razinu.

Kako aktivnosti uživo mogu povećati angažman korisnika?

Prije nego što vam pokažemo primjere popisa aktivnosti uživo, bilo bi korisno razumjeti zašto je ova značajka toliko neprocjenjiva za programere. Glavni odgovor na ovo pitanje jest da može povećati angažman korisnika vaše aplikacije. To se događa zbog sljedećeg:

Interakcija u stvarnom vremenu: aktivnost uživo korisnicima prikazuje ažurirane informacije u stvarnom vremenu. Ovaj trenutni pristup ažuriranjima uživo potiče korisnike da se češće bave aplikacijom. Na primjer, promjena podataka može potaknuti korisnika da otvori aplikaciju kako bi provjerio dodatne pojedinosti.

Povećana vidljivost: Za razliku od push obavijesti

ove aktivnosti ostaju vidljive sve dok je aktivnost u tijeku. Stoga se korisnici podsjećaju na aplikaciju, čime se povećava vjerojatnost interakcije.
Poboljšano korisničko iskustvo: Dodatna prednost koju dobivaju aplikacije za aktivnosti uživo je poboljšano zadovoljstvo kor Lista e -pošte industrije isnika. Korisnici cijene to što ne moraju pokretati aplikaciju svaki put kad žele provjeriti ima li ažuriranja.
Mogućnosti personalizacije: Ova nova, inovativna značajka prikazuje nove mogućnosti za personalizirano iskustvo. Prikazane informacije izravno su relevantne za trenutnu aktivnost korisnika,

Lista e -pošte industrije

što donosi nešto vrijedno životu korisnika

Zbog toga se aktivnosti više do the 5 writing techniques to transform your writing imaju kao usluga nego kao marketinški poticaj.
Poboljšane stope zadržavanja: kada korisnici redovito stupaju u interakciju s aplikacijom putem ovih aktivnosti uživo, veća je vjerojatnost da će razviti naviku, što dovodi do povećanog dugoročnog zadržavanja.
Smanjeno trenje: iPhone aktivnosti uživo koris bz lists nicima olakšavaju nego ikad prije da budu u tijeku s informacijama u stvarnom vremenu. Do sada su mnogi korisnici iskusili frustraciju i negativne osjećaje zbog traženja ovih informacija, stoga ova značajka umanjuje njihov trud.

Primjeri! Kako aplikacije koriste iPhone Live Activities za posao

Istina je da su mnoge tvrtke već prihvatile korištenje aktivnosti uživo. Zapravo, u ovim primjerima popisa aktivnosti primijetit ćete aplikacije iz raznih vrsta industrija koje pokazuju svoj potencijal za mnoge različite slučajeve upotrebe.U ovom odjeljku odabrali smo najbolje primjere aktivnosti uživo kako bismo vam pokazali kako možete iskoristiti ovu značajku za svoju aplikaciju, bez obzira na vašu industriju.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *