Νέο και φρέσκο ​​περιεχόμενο

Το νέο περιεχόμενο τείνει να αντλείται από την πιο πρόσφατη ομάδα τρεχουσών και ενημερωμένων πληροφοριών. Το παλαιότερο υλικό μπορεί να είναι λανθασμένο ή να μην έχει σχετικές αλλαγές ή τάσεις. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να παράγετε τακτικά περιεχόμενο για τον κλάδο σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μιλάτε για την ίδια πτυχή της επιχείρησής σας, αλλά να την εξετάζετε υπό νέο πρίσμα. Τούτου λεχθέντος, το διπλό περιεχόμενο, είτε δικό σας είτε από άλλο ιστότοπο, είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία.

Σύνδεσμοι – Το εκδοτικό περιεχόμενο

θα πρέπει να είναι γεμάτο με εσωτερικούς, εισερχόμενους και εξερχόμενους συνδέσμους, οι οποίοι μπορούν είτε να οδηγήσουν τον αναγνώστη σε άλλη σελίδα ή ανάρτηση ιστολογίου στον ιστότοπό σας είτε να τον κατευθύνουν σε άλλο αξιόπιστο ιστότοπο. Συνδυάζοντας τον εαυτό σας με ιστότοπους που έχουν ήδη υψηλή κατάταξη, δημιουργείτε ένα δίκτυο εξουσίας.

Τίτλοι – Η δημιουργία τίτλων

που είναι ενδιαφέροντες δεν θα βοηθήσει μόνο με τις λέξεις-κλειδιά, αλλά θα επηρεάσει επίσης το αν ένας επισκέπτης θα διαβάσει το εκδοτικό περιεχόμενο.Γιατί το εκδοτικό περιεχόμενο είναι σημαντικό για τη στρατηγική περιεχομένου σαςΣτο παρελθόν, το μάρκετινγκ θεωρούσε το εκδοτικό περιεχόμενο ως επί το πλείστον ως εκ των υστέρων. Το μάρκετινγκ ήταν μονόπλευρες συνομιλίες που απευθύνονταν στους πελάτες. Ωστόσο, τα Ειδική Βάση Δεδομένων τελευταία χρόνια, το μάρκετινγκ περιεχομένου έχει γίνει πλέον μια αναπόσπαστη πτυχή του μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα μια πιο συνομιλητική σχέση μεταξύ της επωνυμίας και του κοινού της.

Σύμφωνα με  την 9η αναφορά

B2B Content Marketing Benchmarks, Budg. Gets and Trends—North America, «Σχεδόν όλοι οι πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες რატომ არის თქვენთვის მნიშვნელოვანი მონაცემთა ორიენტირებული კულტურა μάρκετινγκ περ. Gιεχομένου B2B (90%) δίνουν προτεραιότητα στις ενημερωτικές ανάγκες του κοινού έναντι των afb directory πωλήσ. Gεων/προωθητικών μηνυμάτων τους, σε σύγκριση με το 56% των λιγότερο επιτυχημένη». Ως αποτέλε. Gσμα αυτής της αλλαγής στη στρατηγική περιεχομένου B2B σε διάφορους κλάδους, «Η δημι. Gουργία περιεχομένου είναι ο τομέας του μάρκετινγκ περιεχομένου όπου έχει σημειωθεί η πιο αναφερόμενη αύ. Gξηση δαπανών τους τελευταίους 12 μήνες (56%).

Εκτός από τη βοήθεια του ιστοτόπου σας

για σκοπούς SEO, το εκδοτικό περιεχόμενο παρέχει μια σει. Gρά από οφέλη. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν:Οικοδομήστε εμπιστοσύνη με τους πελ. Gάτες – Το συντακτικό περιεχόμενο που δημιουργείται από την ομάδα σας και δημοσιεύε. Gται στο ιστολόγιό σας θα λειτουργήσει ώστε ο ιστότοπός σας να είναι μια αξιόπιστη πηγή.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *